Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, από το 2007, αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων και κορυφαίων υπηρεσιών διαχείρισης ταξιδιών και εκδηλώσεων.

Η Φιλοσοφία μας

Η Επιτυχία σας είναι ο Προορισμός μας! Δεν σταματάμε να εξερευνούμε τις άπειρες δυνατότητες που μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας να λάμψει.

Το Όραμά μας

Η STELLAR TRAVELS λειτουργεί με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικών υπηρεσιών και τη δημιουργία σταθερών συνεργασιών και ικανοποιημένων πελατών. Κινητήρια δύναμη για την πορεία ανάπτυξης και εδραίωσης της εταιρείας, αποτελεί το όραμα της διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού, για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη. Η ενδυνάμωση και ενίσχυση του προσωπικού μέσω της εκπαίδευσης και ενημέρωσης, η συστηματική επένδυση στους τομείς της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, οι κινήσεις ανανέωσης βάση των τρεχόντων εξελίξεων και η άμεση ανταπόκριση στις υψηλές προδιαγραφές των παγκοσμίων πρότυπων ποιότητας και ασφάλειας, αποτελούν τα βασικά «εργαλεία» της STELLAR TRAVELS για την επίτευξή του.

illustration of a man pushing a start button to launch a rocket

Η Ιστορία μας

Η STELLAR TRAVELS ιδρύθηκε με την ονομασία Goldair Tourism το 2007, κάτω από την ομπρέλα του Όμιλου εταιρειών της Goldair Group, με κύρια δραστηριότητά της τη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και εκδηλώσεων. Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, η διαπραγματευτική ισχύς μας, η χρήση τεχνολογίας αιχμής και πάνω από όλα το αφοσιωμένο προσωπικό μας, την κατέστησαν μία από τις δυναμικότερες και πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες του Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τις δεκαετίες που πέρασαν εξελιχθήκαμε παράλληλα με το μεταβαλλόμενο και αναπτυσσόμενο τοπίο των εταιρικών ταξιδιών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, value for money και καινοτόμες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Ακόμη, οι προκλήσεις που έφερε η πανδημία του COVID-19 δοκίμασαν την ανθεκτικότητά μας και ο τρόπος αντιμετώπισής τους απέδειξε την αξία των συνεργασιών μας. Σταθήκαμε στο πλευρό των πελατών μας, προσφέροντας κρίσιμη υποστήριξη στη διαχείριση ταξιδιωτικών περιορισμών, ακυρώσεων και υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το 2023, κοιτάζοντας στο μέλλον, παραμένουμε προσηλωμένοι στην καινοτομία και την αριστεία και με ενθουσιασμό ξεκινήσαμε ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης αλλάζοντας το όνομά μας σε STELLAR TRAVELS!
Εξακολουθούμε να είμαστε η ίδια αφοσιωμένη ομάδα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, με μια νέα ταυτότητα επωνυμίας που αντανακλά τη συνεχή εξέλιξή μας και τις ανάγκες του κλάδου για αναβάθμιση.

stellar travels sign

Γιατί STELLAR TRAVELS;
Το όνομα STELLAR αποτυπώνει τέλεια το ταξίδι της εξέλιξης μας και υποδηλώνει το λαμπρό μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Όπως τα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό, στοχεύουμε να τον φωτίζουμε προσφέροντας εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!

Η STELLAR TRAVELS σ' ένα κόσμο γεμάτο δυνατότητες για τις ανάγκες των επαγγελματικών σας ταξιδιών και εκδηλώσεων επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείίτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία - την επίτευξη των στόχων σας!

Οι Αξίες μας

1. STELLAR - Εξαιρετική ποιότητα

STELLAR - Εξαιρετική ποιότητα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε επαγγελματικό ταξίδι και εκδήλωση που σχεδιάζουμε πληροί τα υψηλότερα πρότυπα.

2. Ακεραιότητα

Διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας με ειλικρίνεια, διαφάνεια και ηθική ακεραιότητα, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

3. Καινοτομία

Αγκαλιάζουμε την καινοτομία και παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των τάσεων του κλάδου για να προσφέρουμε λύσεις και εμπειρίες αιχμής στους πελάτες μας.

4. Ομαδικότητα

Η ομάδα μας συνεργάζεται για να εξασφαλίσει την επιτυχία κάθε έργου, σεβόμενη τις διαφορετικές δεξιότητες και την τεχνογνωσία των μελών της.

5. Πάθος

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και προσεγγίζουμε κάθε έργο με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και αφοσίωση.