ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ • ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ FORBESgreece.gr

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ • ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ FORBESgreece.gr

Κ. Τσοβίλης (Stellar Travels)- "Η συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας"

"Η συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας" δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Stellar Travels, Κωνσταντίνος Τσοβίλης, ο οποίος εξηγεί πως στόχος της εταιρείας είναι "η δημιουργία και διατήρηση στρατηγικών συνεργασιών με οργανισμούς με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στο κλάδο για όλους." Παράλληλα, υπό το πρίσμα ότι η Stellar Travels έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, επισημαίνει οτι η δραστηριοποίηση σε διαφορετικούς κλάδους είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευκαιρία και η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στη γρήγορη προσαρμογή, την εξειδίκευση και την καινοτομία.

  • Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για την ιστορία και το όραμα πίσω από τη δημιουργία της Stellar Travels;

Η Stellar Travels ιδρύθηκε το 2007, με την ονομασία Goldair Tourism, κάτω από την ομπρέλα του Όμιλου εταιρειών της Goldair Group, με κύρια δραστηριότητά της, τη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών και εκδηλώσεων. Από την αρχή της λειτουργίας της επένδυσε συστηματικά στη σύνθεση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, στην ανάπτυξη ουσιαστικών εμπορικών συνεργασιών και τελικά πέτυχε την εδραίωση μιας εξαιρετικά δυναμικής εταιρείας, με σημαντικό αποτύπωμα στην αγορά του Corporate και Marine Travel Management σε παγκόσμια εμβέλεια.

Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, η διαπραγματευτική ισχύς μας, η χρήση τεχνολογίας αιχμής και πάνω από όλα το αφοσιωμένο προσωπικό μας, την κατέστησαν μία από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο μας.

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε ένα κόσμο γεμάτο δυνατότητες για τις ανάγκες των επαγγελματικών ταξιδιών και εκδηλώσεων επιτρέποντάς στους πελάτες μας να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία - την επίτευξη των στόχων τους!

Κινητήρια δύναμη για την πορεία ανάπτυξης και εδραίωσης της εταιρείας, αποτελεί επίσης, το όραμα της διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού, για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη.

Στο πλαίσιο αυτό και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, η διοίκηση της εταιρείας, προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα, ανακοινώνοντας μέσα στο 2023 τη μετονομασία της σε Stellar Travels.

Μπορεί το όνομα να άλλαξε, η δέσμευσή μας για παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών και αξέχαστων εμπειριών παραμένει αμετάβλητη. Η εταιρεία εξακολουθεί να απαρτίζεται από την ίδια διοίκηση, μετόχους και αφοσιωμένο προσωπικό, με μια νέα ταυτότητα που αντανακλά τη συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία της.

Η ονομασία Stellar Travels αποτυπώνει τέλεια το ταξίδι της εξέλιξης μας και υποδηλώνει το λαμπρό μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Όπως τα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό, στοχεύουμε να τον φωτίζουμε προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες.

Η αλλαγή αυτή επίσης ενίσχυσε το σκοπό μας, ο οποίος είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε έναν σημαντικό στρατηγικό παίκτη στον χώρο, υλοποιώντας δράσεις, ενδυναμώνοντας συνεργασίες και αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία για να φέρουμε υπεραξία στο τουριστικό προϊόν και όχι μόνο.

< Πίσω σε όλα τα Νέα